Juletid = hyggetid

Så er det ved at nærme sig, og vi (læs mig) er MANGE (mig igen) der er helt håbløst forelsket i ALT hvad julen bringer.
Jeg er allerede i fuld gang med at finde løsninger for hvordan jeg bedst får pyntet huset op… lyskæder, slæde på taget, julemanden i skorstenen og alt hvad der ellers kan findes på J.
Men hvor er min inspiration? Hvor skal jeg lede efter nogle gode løsninger, og gerne nogle billige løsninger samtidig… jeg starter på google med søgeordene ”pynt dit hus til jul”.
Der kom ikke vildt meget spændende op, men synes da disse bordkort er super fine, og smadder nemme at lave. Desuden var der det evigt manglende julesang hæfte her.

Søgte herefter på ”udendørs julepynt” og der kom der lidt mere godt frem. Denne side har mange sjove ting, bl.a. LED snemand med ski.
Der er også nisse-shop.dk og de har rigtig mange havenisser især. Jeg er kæmpe fan af især denne her.

Jeg ville rigtig gerne have en kane på taget med dertilhørende rensdyr. Jeg har ledt lidt efter det, men ønsker ikke at der er lavet i lys. Jeg har ikke kunnet finde den jeg søger, så jeg tror at værkstedet bliver løsningen, og så laver jeg selv min kane med rensdyr til. Jeg skal nok dele resultatet når den er færdig, men kan allerede nu afsløre det først bliver næste år.

Har du nogle gode bud, eller sidder du med en løsning til mig, så må du endelig kommentere herunder, gerne med links til billeder J

Håber du/i får en dejlig jul.

De bedste julehilsner herfra

Del siden:

En tanke om "Juletid = hyggetid"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.